Met het GraviTrax kogelbaan systeem kan je je eigen kogelbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen.

Het GraviTrax kogelbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier!

De Gravitrax Starter Set

De Gravitrax Starter Set is een veelzijdige knikker/kogelbaan, waarmee met behulp van allerlei losse elementen diverse kogelbanen gebouwd kunnen worden. Met behulp van bouwstenen kunnen op een bodemplaat pilaren gebouwd worden waartussen plastic gootjes van verschillende lengte worden gehangen waarover de kogels naar beneden kunnen rollen. Er zijn allerlei speciale elementen om meerdere kogels tegelijk te laten starten of waar kogels doorheen kunnen vallen of die als wissel kunnen werken. Dat biedt veel mogelijkeden om allerlei verschillende kogelbanen te maken. De handleiding geeft duidelijke aanwijzingen voor het stapsgewijs bouwen van een aantal banen, maar met een beetje ervaring kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om hun eigen leuke baan te maken.

Tracks uitbreiding.

Verleng je banen! Met deze set breng je je kogelbaanwereld naar een nieuw level. Combineer de verticale stukjes, bochten en rails met jouw GraviTrax® Starter-Set voor nog meer actie in de kogelbaan. Hoe lang kun jij je kogels laten rollen? Verbreek je je persoonlijke record?

Bouwen uitbreiding

Maak nog meer verschillende kogelbanen! Met deze set kun je je kogelbaan uit de Starter-Set nog verder uitbreiden. Combineer gewoon de extra vloerplaten en andere bouwelementen en zie hoe complex je je kogelbaan kunt maken! Via hoeveel omwegen komt jouw kogel bij de finish?

Tunnels uitbreiding

Laat de kogels verdwijnen! Met deze set creëer je hét verrassingsmoment op jouw baan. Combineer de tunnels, rails en vloerplaten met jouw GraviTrax Starter-Set voor nog meer combinatie- en versnellingsmogelijkheden. Lukt het je de kogel in het oog te houden, wanneer deze door de tunnels rolt?

Liften uitbreiding

Transporteer je kogels terug naar boven! Met deze set breng je je kogelbaanbeleving naar een nieuw level. Combineer de lift en de extra bouwelementen met jouw GraviTrax Starter-Set voor nog meer actie op de kogelbaan

Scoop

Zorg voor nieuwe energie! Til je kogel met de scoop naar een hoger level en leg een nog grotere afstand op je baan af.

Trampoline

Laat de kogels springen! Trotseer de zwaartekracht en laat je kogels met de trampoline op indrukwekkende wijze over de baan stuiteren.

Katapult

Met de katapultuitbreidingsset overwin je gegarandeerd allerlei hindernissen! Ga tegen de zwaartekracht in en laat je kogel spectaculair door de lucht vliegen.

Looping

Je kogels maken een looping! Met de looping zet je de wereld even op z’n kop. Breng nog meer actie in je kogelbaan. Hoeveel snelheid heeft je kogel nodig, zodat hij door de looping heen komt?

Hamerslag

Laat de kogel slingeren! Met de slinger wordt de kogel met grote snelheid gelanceerd, zodat deze een nog langere afstand kan afleggen.

Kanon

Nog meer energie in je kogelbaan! Overwin met het magnetische kanon spectaculaire hoogteverschillen en laat je kogel nog langer rollen.