Welkom bij Miek-Kado.

Op 10 februari 2016 opende wij Miek-Kado in Giessenburg.

Annie, Eida en Mieke ontvangen u graag in de winkel.

Auteursbezoek bij Miek-kado

Nationale ouderendag 2019

Een hele gezellige ontmoeting afgelopen vrijdag 4 oktober in de Brederode’s Hof. Samen hebben we gelezen en geluisterd naar verhalen uit kinderboeken van vroeger en nu. Daarna samen een puzzel gemaakt met woorden uit vroegere tijd…. wat betekenen deze woorden? … fijn dat er mensen zijn die dat ons konden uitleggen. Drommels, drommels vroeger waren er ook echte belhamels…en konden deernes ook ginnegappen…

Gaby Rasters - Hou me vast zoals ik was

Op 1 november 2019 kwam Gaby Rasters praten over haar boek ‘Hou me vast zoals ik was’. Samen met een aantal Giessenburgers vertelde Gaby wat het met haar deed toen haar beste vriendin overleed. Dit was een warm gesprek met elkaar in de Dorpskamer.De reactie van GabyRasters op facebook.

Annette van der Plas met De geheime schuilplaats

Vrijdag 11 oktober jl. was de ontmoeting met een schrijfster.

Auteur Annette van der Plas ontmoet jongeren uit de bovenbouw in de Dorpskamer.

Eerder hebben een aantal klassen bezoek gehad van Mieke. Zij heeft jullie iets vertelt over het boek De geheime schuilplaats en voorbereid op de ontmoeting met de schrijfster van dit boek.

Op vrijdag 11 oktober kwamen deze klassen naar de Dorpskamer waar Annette van der Plas vertelde over haar boek en het ontstaan hiervan.

Het verhaal van het boek speelt zich in onze omgeving af want Annette woont in Vuren en ook Giessenburg is haar heel erg bekend, want hier groeide ze op.

Vrijdag 18 oktober ontmoeting schrijfster op CBS De Hoeksteen

Op CBS De Hoeksteen kwam vrijdag 18 oktober schrijfster Teuni Suijker op bezoek.

Wij mochten daar deze dag een boekentafel verzorgen van haar boeken. En het is bijzonder maar Teunie heeft voor alle leeftijden boeken geschreven. Koop op deze dag een boek en laat hem door Teunie signeren. Uiteraard zijn haar boeken na deze dag ook verkrijgbaar in onze winkel, maar gesigneerd is natuurlijk heel bijzonder.

Jeroen Windmeijer met zijn boek 'De offers'.

Auteur Jeroen Windmeijer bracht zaterdag 5 oktober een bezoek aan onze winkel. Jeroen schreef een historische thriller serie over Leiden. En pas is zijn nieuwste boek van de pers gekomen ‘de Offers’ wat zich afspeelt in Bolivia. Jeroen hartelijk bedankt voor je komst naar onze winkel en je enthousiaste verhaal.

Kees Tukker - De voedselcommissaris

De Geschiedkundige Vereniging organiseerde,17 januari 2019, een lezing  i.s.m. Miek-Kado

over de Voedselcommissaris Jan Groen Tukker in de Til.

Schrijver en achterneef Kees Tukker was uitgenodigd om te vertellen over zijn boek.

Nadien kon men het boek kopen en laten signeren.

Marloes Morshuis bij Miek-kado

Op 12 oktober 2018 kwam Marloes Morshuis (schrijfster van “Koken voor de keizer, Borealis en de Schaduw van Radovar) op uitnodiging van Mieke naar Giessenburg.

Daar stond ze voor 60 kinderen van de basisschool in de dorpskamer. Aansluitend was Marloes in onze winkel voor handtekeningensessie.

Dan Brown van de lage landen - Jeroen Windmeijer bij Miek-Kado

 Op zaterdag  3 november 2018 kwam Jeroen Windmeijer in onze winkel zijn boek ‘De pilgrim fathers complot’ promoten.

Hij signeerde daarbij natuurlijk ook zijn boeken.

 

Anke van de Pol-van Wijngaarden bij Miek-Kado

Schrijfster Anke van de Pol – van Wijngaarden kwam op 3 oktober 2018 naar Miek-Kado. Daar gaf ze ‘s morgens een presentatie aan twee klassen, bovenbouw, van de basisschool over het schrijven van een boek en het boek “Majesteit van het Belangrijk” dat speciaal geschreven was voor de bovenbouw voor de Christelijke kinderboekenmaand. ‘s Avonds was ze wederom in de winkel voor een handtekeningsessie.