Blake Crough

Vlucht

In deze keiharde thriller slaat Jack op de vlucht. Hij weet niet waarom, maar wel dat ze komen. Om hem en zijn familie uit te schakelen.

Vijf dagen geleden Een invasie van bizarre moorden trekt over het land. Een agent richt een bloedbad aan in een bejaardentehuis, er zijn meerdere schietincidentenop scholen, hevige opstanden in gevangenissen en het land wordt overspoeld door onbegrijpelijke agressie in alle staten.

Vier dagen geleden De moorden vertienvoudigen…

Drie dagen geleden De president smeekt het volk tot kalmte…

Twee dagen geleden De moordenaars verenigen zich…

Gisteren De elektriciteit valt uit…

Vanavond Op de radio worden namen voorgelezen: zij moeten worden gedood. Je zit in de keuken en hebt zojuist je eigen naam gehoord. Jij heet Jack Colcough. Je hebt een vrouw, een dochter en een zoontje. Je woont in Albuquerque. Mensen zijn onderweg naar je huis om jou en je familie te vermoorden. Je weet niet waarom, maar je hebt geen tijd om daarover na te denken, je moet weg, rennen: vlucht!


Opnieuw een bloedstollend spannende Thriller van Blake Crouch; VLUCHT.

Als je de achterkant van het boek leest voel je al een beklemmend gevoel rond je hals …..

Mijn eerste boek van deze vakantie … ik kon niet stoppen met lezen… maar soms zo eng dat ik even op adem moest komen …. een echte aanrader als je van een bizarre actie thriller houdt!!!!

Mieke van den Boomgaard

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.