Beste leerkrachten,

 

Hierbij een uitnodiging voor een avond vol kinderboeken nieuws.

 

Het liefst zien we alle kinderen vol enthousiasme een boek lezen, maar wat vinden  zij leuk of hoe krijgen we ze aan het lezen…?

De wereld van het kinderboek is groot en soms is het lastig in te schatten welke boeken geschikt zijn voor de kinderen in uw klas. Of u bent misschien opzoek naar iets speciaals, maar weet u niet goed waar te beginnen met zoeken. Daarom organiseren wij deze avond om u op weg te helpen.

 

Miek-Kado Boek-Kadoshop biedt u met hulp van verschillende kinderboekenuitgevers een avond aan waar u naar hartelust mag neuzen in vele kinderboeken. En tevens kunt u de nieuwste ontwikkelingen en trends in de kinderboekenwereld ontdekken.

 

Dit jaar zelfs drie verschillende data::

Woensdag 19 september

Dinsdag 25 september

Vrijdag 5 oktober

 

De boeken zijn altijd aanwezig in de winkel en worden op bovengenoemde data tussen 17.30 en 20.00 uur speciaal gepresenteerd.

 

De boeken die aansluiten bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek, 3 t/m 14 oktober 2018, zullen tevens worden gepresenteerd, even als de actie titels en kerstboeken. Zo kunt u op één avond heel veel tegelijk regelen.

 

Op vrijdagavond 5 oktober is schrijfster Anke van der Pol – van Wijngaarden in onze winkel aanwezig. Zij kan u meer vertellen over haar boek ‘de Majesteit van het BelangRijk’ en uiteraard uw eventueel gekochte exemplaar signeren.

 

Vriendelijke groet,

Mieke van den Boomgaard

 

Miek-Kado Boek-Kadoshop

Dorpsstraat 76

3381 AH Giessenburg

Tel. 0184-651976

Email: info@miek-kado.nl